meren Italie

De prachtigste meren van Italië vind je in het noorden. Hier vind je prachtige natuur, pittoreske dorpjes en de schitterendste plekjes. Het Gardameer is het populairste meer van Italie. Maar ook het Maggiore meer, het meer van Lugano en het Comomeer zijn bestemmingen voor een heerlijke vakantie. Hier vind je genoeg campings, vakantiehuizen en hotels voor een aangenaam verblijf. Laat je betoveren door de Italiaanse meren.

comomeer

Het Lago di Como oftewel het Comomeer is een topbestemming voor een heerlijke vakantie. Helderblauw water, pittoreske dorpjes en indrukwekkende bergen rond het meer vormen het landschap.

Ga naar: Como Meer vakanties

gardameer 

Tsja, het Gardameer! Het populairste meer van Italie om een vakantie aan te beleven. Naast informatie over het meer vind je een overschot aan vakantie aanbod op campings, vakantiehuizen en hotels.

Ga naar: Garda Meer vakanties

lagomaggiore

Lago Maggiore is betoverend! Rondom dit prachtige meer vind je een afwisselend landschap van bergen en stranden. Ideaal voor een campingvakantie of vakantiepark of vakantiehuisje.

Ga naar: Maggiore vakanties

Meren Italie

Kastelen, musea en pittoreske plaatsjes en romantiek vind je bij alle Italiaanse meren. Op deze site vind je een uitgebreide omschrijving per Italiaans meer. Zo kun je uiteindelijk een keuze maken bij welk meer jij een welverdiende vakantie wilt beleven.

Voordelen meren Italie vakanties via de Italie Specialist
✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie Italiaanse meren vakanties
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Ook voor het hoogseizoen plaatsen wij vakanties aan de Italiaanse meren waarvan wij denken dat deze de juiste prijs kwaliteit verhouding hebben. Dus als je een meren Italie vakantie zoekt. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar de regio waar je een vakantie aan een Italiaanse meer wilt doorbrengen. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaard.