Culinaire vakanties Italië

Culinaire vakanties Italie worden steeds populairder. Niet zomaar naar Italie voor een vakantie maar om het land te proeven. Heerlijke wijnen, de Italiaanse keuken dat per regio en zelfs plaats een eigen smaak heeft. Wie wil er nu niet Italie culinair ontdekken? Het zuiden is een enorm verschil t.o.v. het Noorden en de eilanden hebben zo ook weer hun eigen gerechten, dranken en eetgewoontes. Ben je klaar voor een culinaire vakantie Italie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.
italie culinair

Voordelen culinaire vakanties Italie via de Italie Specialist
✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie culinaire vakanties in Italie en per Italiaanse regio
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Maak kennis met de Italiaanse keuken en wijnen en bekijk de mogelijkheden per regio met speciale arrangementen.

Culinair Piemonte
Piemonte staat bekend om haar fantastische keuken, heerlijke wijnen en delicatesses zoals de befaamde witte truffel. De wijnen uit Piemonte zoals Barolo en Barbaresco zijn klassiekers. De keuken gastronomisch erg hoog aangeschreven. Wat een heerlijkheid in deze regio!

Culinair Toscane
Topwijnen van Brunello di Montalcino en Vino Nobile di Montepulciano. De “eenvoudige” maar ook zo heerlijke Toscaanse gerechten. De cucina povera biedt van alles.Toscaanse broden filone en panforte. Wat een heerlijke keuzes zijn er tijdens een culinaire vakantie Toscane.

Ook voor het hoogseizoen plaatsen wij culinaire vakanties en rondreizen waarvan wij denken dat deze de juiste prijs kwaliteit verhouding hebben. Dus als je een culinaire vakantie Italie zoekt. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar de regio waar je een culinaire rondreis of vakantie wilt houden. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaard.