vakantie Lombardije

Een vakantie Lombardije geeft u een heerlijk gevoel van rust en activiteit. De uitgestrekte velden die glooiend door het landschap kronkelen, dichte groene bossen met een enorme variatie aan vegetatie en op de achtergrond de Alpen. Heerlijke meren zoals het Maggiore en Gardameer. Uitstapjes naar Milaan en Bergamo om te shoppen of te stappen. Lombardije heeft alles wat je nodig hebt voor iedereen die er even tussenuit wil. Zowel met als zonder gezin…

Lombardije grenst aan de Alpen en de Zwitserse grens. Het Lago Maggiore, het Como Meer en het Garda Meer zijn onderdeel van Lombardije. Rond deze Italiaanse meren liggen prachtige historische plaatsjes. Rond deze Italiaanse meren zijn er een overvloed aan campings en vakantiehuizen te vinden. In de dorpjes zijn karakteristieke hotels te vinden. Mocht je op zoek zijn naar accommodatie, een vakantiehuis of camping rond de meren? Bekijk dan de aantrekkelijke opties hieronder.

Aantrekkelijke plaatsen en steden Lombarije
Naast de vele meren vind je er ook historische stadjes als Brescia en Bergamo waar het cultuur en historie kunt snuiven. Milaan is de hoofdstad en voor iedereen die van mode en uitgaan houdt een walhalla. Ook zijn er een aantal interessante dorpjes in de regio zoals Sirmione (Garda) en Varenna (Como) die de moeite waard zijn om te bezoeken.