Kies voor een fly drive door Puglia om te genieten van de vele stranden en prachtige natuur en bezoek de stad Lecce of de unieke huisjes, ‘Trulli’ genoemd. Puglia,ook wel Apulië genoemd, kun je in minimaal 5 dagen of een week al prima ontdekken. Je geniet optimaal van het Zuid Italiaanse leven. Een comfortabele huurauto is aan te raden. Je kunt eventueel vanuit een basisplek (vakantiehuis of hotelletje) Puglia ontdekken maar wat zeker leuk is om minimaal twee verschillende accommodaties of meer te overnachten.

Vakantie Puglia

De Trulli sprookjesstad rond Alberobello is het reizen naar deze regio waard. De trulli zijn vreemde witte huizen met kegelvormige daken en ongemetselde muren en hebben de plaats veel bekendheid bezorgd. De belangrijkste kunststad van Apulië is Lecce, ook wel het ‘Florence van het zuiden’ genoemd. Het heeft de status van een van de belangrijkste baroksteden van de wereld. Op drie heuvels ligt het gezellige witte stadje Ostuni uitdagend op u te wachten

Ontdek de hak van Italië via een Fly Drive Puglia

Twee kuststeden ten westen van de hoofdstad Bari zijn Trani en Barletta. In Trani kunt u de Dom van San Nicola bezoeken, fantastisch gelegen op een hoog terras vlak aan zee. De prachtige Romaanse kathedraal, Santa Maria Maggiore, prijkt in Barletta. Naast de culturele uitstapjes kunt u ook heerlijk relaxen op een van de vele zandstranden. De stranden langs de kustweg van Otranto naar Santa Maria Di Leuca liggen er aanlokkelijk bij.

U kunt een fly drive Puglia prima combineren met rondreizen door Campanië en Basilicata.
Voor een fly drive Puglia kun je vliegen naar Bari of Brindisi.