Het ultieme land voor stedentrips is Italie. Waar de meeste landen een of twee bestemmingen hebben om een geslaagde citytrip te ondernemen heeft Italie wel een stuk of 10 steden die in aanmerking komen voor een geslaagde trip. Wat dacht je van historisch Rome, modestad Milaan of kunstzinnig Florence? Dit zijn slechts drie steden van de 10 die wij je kunnen noemen. Mondain Turijn, authentiek Genua of romantisch Venetie. En dan hebben wij Napels, Palermo en Brescia nog niet eens genoemd. Stuk voor stuk steden met een historisch, culinair en authentieke eigenschap waardoor je je niet snel zult vervelen als je een van deze steden aandoet. Ontdek de steden van Italie.

Stedentrip Rome
Stedentrip Rome

Stad van de Romeinen met haar Trevi fontein, Forum Romanum, Coloseum en meer. Rome is indrukwekkend om te bezoeken en genoeg aantrekkelijke opties!

Stedentrips Rome

Stedentrip Florence
Stedentrip Florence 

Stad van historische kunst, prachtige gebouwen en romantiek. Florence moet je ooit in je leven gezien hebben. Tal van mogelijkheden vind je hieronder!

Stedentrips Florence

stedentrip Milaan
Stedentrip Milaan

Stad van mode en design. Van voetbal en luxe. Milaan is hip en hot op dit moment. Veel te zien en te beleven. Opties genoeg voor een heerlijke weekendje Milaan!

Stedentrips Milaan