wandelrondreis-sardinie

Sardinie wordt in de binnenlanden gekenmerkt door een heuvelachtig landschap en aan de kust door schitterende stranden. De Costa Esmeralda is prachtig en authentiek. Zonaanbidders kiezen voor de stranden van het Noordoosten. Hier vind je veel accommodaties en hotels. Wil je in een rustige omgeving genieten van het strand dat is de Golfo di Orosei het meest geschikt. Naast lange zandstranden wemelt het aan de kust ook van de stille baaien en grotten.

Bezienswaardigheden Sardinie
Sardinie heeft tal van bezienswaardigheden waarvan de Nuraghi bouwsels kenmerkend zijn. Deze kegelvormige torens zijn gemaakt van grote blokken basalt. Ze dateren van ongeveer 1500 voor Chr en men weet niet wie deze torens gebouwd heeft.
Lees meer over bezienswaardigheden Sardinie

Vliegtickets Sardinie
Er zijn diverse mogelijkheden om een betaalbaar vliegticket Sardinie te boeken. Zowel vanaf Amsterdam, Eindhoven als Weeze net over de grens bij Venlo. Al vanaf 45euro kun je een ticket naar Cagliari, Olbia als Alghero boeken. Meer weten?
Lees meer over vliegtickets Sardinie

Fly Drive Sardinie
De snelweg N131, van Olbia naar Cagliari en Sassari, deelt het eiland in drieën. De overige wegen op Sardinie zijn goedbegaanbaar. Vandaar dat een Fly Drive Sardinie een perfecte manier is om vakantie te vieren en dit prachtige eiland te ontdekken.
Lees meer over Fly Drives Sardinie

Sardinie heeft vele mogelijkheden. Zowel voor een zonvakantie als liefhebbers van cultuur. De unieke kenmerken van het eiland zorgen voor variatie. De unieke keuken en taal geven je het gevoel dat je in een apart stukje Italie bent. En dat ben je natuurlijk ook want Sardinie valt met geen enkel andere regio te vergelijken. Geniet van Sardinie op jouw manier.