De snelste manier om naar Sardinie te gaan is om te vliegen. Er zijn rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en net over de grens Weeze en Dusseldorf. Binnen 2 uur kom je aan op één van de 3 internationale vliegvelden van Sardinië. Vanuit hier kun je per taxi of ander vervoer naar je bestemming. Wil je een huurauto boeken? Doe dat dan via Italie Specialist. Je huurauto Sardinie staat dan op een van deze luchthavens klaar bij aankomst. Klik op de link voor meer informatie of kijk in het rechtermenu.

vliegtickets Italie

Vliegtickets Sardinie

In Sardinie zijn 3 luchthavens: Olbia, Alghero en Cagliari. Vul een van deze luchthavens hierboven in en bekijk de mogelijke vluchten en bijbehorende prijzen.

Directe vluchten Sardinië vanaf Nederland:

Transavia

Amsterdam – Olbia

Ryanair
Eindhoven – Alghero

Vluchten Sardinië vanaf Duitsland:
Ryanair
Weeze – Cagliari

AirBerlin
Düsseldorf – Olbia
Düsseldorf – Cagliari
Keulen/Bonn – Olbia

Germanwings
Düsseldorf – Olbia
Düsseldorf – Cagliari
Keulen/Bonn – Olbia
Keulen/Bonn – Cagliari

Zoals je ziet zijn er diverse mogelijkheden om goedkope vliegtickets Sardinie te boeken. Niet alleen vanaf Nederlandse luchthavens zoals Schiphol en Eindhoven, maar ook vanuit Duitsland. Met name voor vakantiegangers uit de grensstreek kan het sneller en voordeliger zijn om via Weeze, Keulen of Dusseldorf naar Sardinie te vliegen.

[pt_view id=”c165bb3yfu”]