Meren Italië

De prachtigste meren van Italië vind je in de noordelijke regio Lombardije. Hier vind je prachtige natuur, pittoreske dorpjes en de schitterendste plekjes. Het Gardameer is het populairste meer van Italië. Maar ook het Lago Maggiore, het meer van Lugano en het Comomeer zijn bestemmingen voor een heerlijke vakantie. Hier vind je genoeg campings, vakantiehuizen en hotels voor een aangenaam verblijf. Laat je betoveren door de Italiaanse meren.

Naast bovengenoemde wereldberoemde Italiaanse meren heeft Italie nog een aantal meren die wat rustiger zijn, maar het ontdekken waard. Weinig toeristen kennen Lago D’Orta. Een kristalhelder meer in het noorden van Italie. Ook het Iseo meer is prachtig en hier zijn vele mogelijkheden te vinden voor een heerlijke vakantie!

Meren Italie

Kastelen, musea en pittoreske plaatsjes en romantiek vind je bij alle Italiaanse meren. Op deze site vind je een uitgebreide omschrijving per Italiaans meer. Zo kun je uiteindelijk een keuze maken bij welk meer jij een welverdiende vakantie wilt beleven.

Voordelen meren Italie vakanties via de Italie Specialist

✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie Italiaanse meren vakanties
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Ook voor het hoogseizoen plaatsen wij vakanties aan de Italiaanse meren waarvan wij denken dat deze de juiste prijs kwaliteit verhouding hebben. Dus als je een meren Italie vakantie zoekt. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar de regio waar je een vakantie aan een Italiaanse meer wilt doorbrengen. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaard.