Bologna

Bologna is de hoofdstad van de regio Emilia-Romagna en heeft bijna 390.000 inwoners. Deze universiteitsstad biedt bezoekers een verscheidenheid aan bezienswaardigheden die een verblijf in de stad of in de omgeving aantrekkelijk maken. Architectuur, cultuur, culinaire specialiteiten en nog veel meer – iedereen komt hier zeker aan zijn trekken.

vakantieBologna

autovakanties-italie

Autovakantie aanbiedingen

Leer Italië op een veelzijdige manier kennen met een autovakantie. Ontdek de mooiste streken van Italie en reis per auto ...
Bekijk aanbod >
vakantiehuis-italie

vakantiehuis aanbiedingen

Vakantiehuisje italië. Nu op vakantie in Italië De beste vakantiehuizen. Eenvoudig alle aanbieders op een rij, bekijk snel jouw volgende ...
Bekijk aanbod >
campings-italie

kamperen aanbiedingen

Op zoek naar een kampeer aanbieding in Italie? Voor een mooie prijs op een camping staan in een streek zoals ...
Bekijk aanbod >

Omgeving Bologna
In Bologna en omgeving kun je prachtige wandelingen maken. Op 20km van Bologna ligt het Riserva Naturale Contrafforte Pliocenico. Dit aan de voet van de Apennijnen gelegen natuurpark is ideaal om wandelingen te maken.

De Via degli Dei is een trekking is opgedeeld in vijf delen. Elke wandelafstand is ongeveer 33 kilometer. Onderweg zie je pittoreske dorpjes en mooie turismo’s om te verblijven. Heb je niet de tijd om de gehele afstand te lopen? (130km). Je kunt zoals gezegd ook delen van de route afleggen.