Rimini

Rimini vakanties
Rimini is een van de populairste badplaatsen van Italie. Deze onder Venetie gelegen badplaats heeft een grote aantrekkingskracht op Europese vakantiegangers en de Italianen zelf. Wanneer Italianen op vakantie gaan en willen genieten van zon, zee en strand staat Rimini in de top5. De reden is dat naast de heerlijke (kindvriendelijke) stranden, Rimini ook uitermate geschikt als uitvalsbasis voor culturele uitstapjes in de omgeving. Venetie ligt op een steenworp afstand en Milaan en Florence zijn binnen 2 uurtjes te bezoeken. Campings, vakantiehuizen en hotels genoeg in en rond deze mondaine badplaats. Een vakantie Rimini is daarom ideaal. Je alle kanten uit!

Stranden Rimini
Verblijf je liever aan het strand dan kun je jezelf heerlijk vermaken op het schitterende zandstrand van Rimini. Kilometers uitgestrekt strand, dat op sommige plaatsen meer dan 100 meter breed is, bieden je sowieso een prima plaatsje om mooi bruin te worden.

Boulevard Rimini
De boulevard van Rimini is evenals het strand kilometers lang en voorziet de toerist van alle gemakken.
Deze gezellige boulevard loopt van Rimini-noord, het oude gedeelte van Rimini via Marina Centro naar Rimini-zuid.

Centrum Rimini
In het oude centrum van Rimini vind je nog een typische Italiaanse sfeer terug met mooie pleinen en de overblijfselen van de stadsmuur. Winkels met souvenirs, Italiaanse kleding, bars en restaurants zijn daarnaast ook volop aanwezig. Het plaatsje Cattolica ligt even verderop en heeft een sfeervol centrum met gezellige koffiebarretjes. Dus wil je het drukke Rimini even ontvluchten tijdens je vakantie. dan is het meer gemoedelijke Cattolica een aanrader.

Campings Rimini
Vakantiehuizen Rimini
Hotels Rimini