Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/77/9878477/html/italie-specialist.nl/index.php:6) in /home/content/77/9878477/html/italie-specialist.nl/wp-content/themes/resolution/functions.php on line 80
Toscaanse stranden. Overzicht van kindvriendelijk stranden

Toscaanse stranden

Veel toeristen die Toscane bezoeken denken aan glooiende landschappen en historische steden en niet direct aan een strandvakantie. En dat is een gemiste kans want Toscane heeft werkelijk heerlijke stranden met leuke badplaatsen waar het goed toeven is.

Toscaanse-stranden

Je kunt perfect strand, landschap en cultuur combineren. De ene dag een bezoek aan Florence, de Chianti streek of Siena. De andere dag heerlijk genieten aan het strand in Cecina of Viareggio bijvoorbeeld. Ideaal voor als je met je kinderen Toscane bezoekt. Vanuit je vakantiehuisje, agri turismo of vanaf de camping. Je kunt alle kanten op om Toscane te ontdekken. Wil je alleen aan de stranden verblijven? Ook geen probleem. Hieronder een overzicht van de leukste stranden van Toscane met belangrijke kenmerken.

Viareggio, Marina del Torro, Cecina, Livorno

Overzicht stranden
Forte dei Marmi
Massa Carrara
Pietrasanta
Camaiore
Viareggio
Pisa-Marina di Pisa-Tirrenia-Calambrone
Antignano
Quercianella
Castiglioncello
Cecina
Marina di Bibbona
Castagneto Carducci
San Vincenzo
Livorno
Follonica
Castiglione della Pescaia
Marina e Principina di Grosseto
Monte Argentario