Wintersport Italië

Wintersport  Italie

Wintersport Italie in de meest sneeuwrijke en zonnige skigebieden in de Italiaanse Alpen. Italie wordt steeds populairder als wintersport bestemming. Naast kant en klare skivakanties zijn vakantiewoningen in trek. Dus ook als je alleen op zoek bent naar een chalet of appartement voor je  wintersport Italië vakantie zijn er genoeg mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden. Een skivakantie in Italië wordt gegarandeerd een succes!  Italië zal zorgen voor een unieke wintersport belevenis voor iedereen.

De volgende skigebieden raden wij aan voor een heerlijke wintersport vakantie Italië:

  • Val Gardena met skidorpen Ortisei, Selva en Santa Cristina
  • Val di Fassa met skidorpen Canazei en Campitello
  • Val di Sole met skidorpen Mezzana en Folgarida
  • Val di Fiemme met skidorpen Cavalese en Predazzo

Italie wintersport voordelen

  1. Het grote voordeel van wintersporten in Italië is het klimaat. Doordat Italië aan de zuidkant van de Alpen ligt is het een zon- en sneeuwzeker gebied. Mocht er onverhoopt niet voldoende sneeuw vallen, dan dragen vele sneeuwkanonnen er zorg voor dat je toch onbezorgd kunt skiën.
  2. Met name op culinair gebied onderscheidt een wintersport Italië zich van de omliggende landen.
  3. De prijzen op de pistes in Italië zijn zeer betaalbaar. Vaak goedkoper dan de populaire en commerciele skigebieden in omliggende landen

Voordelen wintersport Italie vakanties via de Italie Specialist
✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie wintersport vakanties Italie en per Italiaanse regio
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Voor het hoogseizoen plaatsen wij wintersport vakanties en arrangementen waarvan wij denken dat deze de juiste prijs kwaliteit verhouding hebben. Dus als je een wintersport Italie vakantie zoekt. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar de regio waar je een wintersport vakantie in Italie wilt ondernemen. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaard.

italie wintersport