Agri Turismo

Agri Turismo oftewel een verblijf op het platteland bij de Italiaanse boer wordt steeds populairder. Er zijn diverse redenen waardoor steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen voor een verblijf bij de boer. Ten eerste de vrijheid. Je verblijft midden op het platteland waardoor je rust en ruimte om je heen hebt. Ten tweede zijn de mogelijkheden. Je kunt fruit plukken, pizza’s bakken met de kinderen en gaan en staan waar je wilt. Je zit zo in een Italiaans stadje vanuit je Agri Turismo. Ten derde is de prijs. Een Agri Turismo verblijf is meestal relatief goedkoop voor wat je krijgt. Deze 3 redenen zorgen ervoor dat er steeds vaker wordt gekozen voor Agri Turismo dan een grote camping of een duur vakantiehuisje.

Agriturismo

Agri Turismo mogelijkheden

Agri Turismo kamperen of Agri Turismo op een boerderij. Er zijn diverse mogelijkheden om een Agri Turismo ervaring te ondergaan.

De ware Agri Turismo beleving

Wat is de ware Agri Turismo beleving? Dat is een flinke stap verder dan alleen een verblijf in een vakantiehuisje ook al is dit een omgebouwde boerderij. Het verschil tussen agri turismo en een vakantiehuis is dat het houden van olijfbomen, wijnranken of fruitbomen een onderdeel is van de agri turismo waar je verblijft. De eigenaar betrekt dit ook in je belevening. De meeste agri turismo’s bieden deze lokale producten dan ook aan. Sommige hebben zelfs een restaurantje erbij waar je van overige lokale producten kunt genieten zoals kaas, vlees, groente en kruiden.

Voordelen Agri Turismo Italie via de Italie Specialist
✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie agri turismo’s Italie en per Italiaanse regio
✔ De ware Agri Turismo beleving
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Agri Turismo per regio

Toscane
Calabrie
Sicilie

Ook voor het hoogseizoen tonen wij Agri Turismo Italie vakanties waarvan wij denken dat je de ware agri turismo beleving krijgt. Niet alle agri turismo’s voldoen namelijk aan deze standaard. De volgende selectie is de juiste prijs kwaliteit verhouding. Dus als je een Agri Turismo Italie zoekt. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar de regio waar je een Agri Turismo in Italie wilt bekijken. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaard.