Agri Turismo

Agri Turismo Italie

Agri Turismo oftewel een verblijf op het platteland bij de Italiaanse boer wordt steeds populairder. Er zijn diverse redenen waardoor steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen voor een verblijf bij de boer. Ten eerste de vrijheid. Je verblijft buiten een stad of dorp waardoor je rust en ruimte om je heen hebt. Ten tweede zijn de mogelijkheden. Je kunt fruit plukken, proeven van lokale gerechten en gaan en staan waar je wilt. Je zit zo in een Italiaans stadje vanuit je Agri Turismo. Ten derde is de prijs. Een Agri Turismo verblijf is meestal relatief goedkoop voor wat je krijgt. Deze 3 redenen zorgen ervoor dat er steeds vaker wordt gekozen voor Agri Turismo dan een grote camping of een duur vakantiehuisje.

Agri Turismo mogelijkheden

Agri Turismo kamperen of Agri Turismo op een boerderij. Er zijn diverse mogelijkheden om een Agri Turismo ervaring te ondergaan.

Agri Turismo op het platteland

Midden tussen de fruitbomen, wijngaarden, tussen de koeien. Pizza’s bakken op de boerderij. Fruit plukken en met je voeten druiven aan stampen.

Agri Turismo in de bergen

Kronkelend over bergweggetjes naar een Agri Turismo verblijf op een bergje. Terrassen begroeit met olijfbomen en citrusvruchten. Overal kruiden plukken zoals munt, oregano en Tijm.

Agri Turismo in de natuur

Langs beekjes en in de bossen. Op heuvels vol met bloemen. Pluk je eigen kruiden die je gebruikt om een heerlijk gerecht te maken. Wat is er heerlijker dan zelf geplukte basilicum of orgegano?

De ware Agri Turismo beleving

Wat is de ware Agri Turismo beleving? Dat is een flinke stap verder dan alleen een verblijf in een vakantiehuisje ook al is dit een omgebouwde boerderij. Het verschil tussen agri turismo en een vakantiehuis is dat het houden van olijfbomen, wijnranken of fruitbomen een onderdeel is van de agri turismo waar je verblijft. De eigenaar betrekt dit ook in je belevening. De meeste agri turismo’s bieden deze lokale producten dan ook aan. Sommige hebben zelfs een restaurantje erbij waar je van overige lokale producten kunt genieten zoals kaas, vlees, groente en kruiden.

Voordelen Agri Turismo Italie via de Italie Specialist
✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie agri turismo’s Italie en per Italiaanse regio
✔ De ware Agri Turismo beleving
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Agri Turismo per regio

Toscane
Calabrie
Sicilie

Agri Turismo lokaal genieten

De Italiaanse eigenaren hebben maar een ding voor ogen… het u naar de zin te maken. Vaak kunnen de gasten ook profiteren van alles wat een agriturismo te bieden heeft en kun je regelmatig genieten van lokale gerechten die op het verblijf bereidt worden.

Ook voor het hoogseizoen tonen wij Agri Turismo Italie vakanties waarvan wij denken dat je de ware agri turismo beleving krijgt. Niet alle agri turismo’s voldoen namelijk aan deze standaard. De volgende selectie is de juiste prijs kwaliteit verhouding. Dus als je een Agri Turismo Italie zoekt. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar de regio waar je een Agri Turismo in Italie wilt bekijken. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaard.

Agri Turismo