Agri Turismo Toscane

Een Agri Turismo Toscane belevening zorgt dat je het ware en pure Toscane beleeft. Slaap kleinschalig en gastvrij in boerderijen of agriturismo’s. Zie je jezelf al zitten aan een tafel met een wijntje en hapje met uitzicht over glooiende heuvels vol met olijfbomen, wijnranken en fruitbomen? Een ondergaande zon. Een in de verte blaffende hond. LA vita Bella beleef je pas echt in een agri turismo Toscane.

Agri Turismo Toscane opties

In Toscane vind je een groot aantal Agriturismo’s in diverse vormen. Van country houses met een heerlijk zwembad tot aan agri turismo hoog gelegen in de heuvels of vlakbij de Toscaanse kust op het platteland.

Agri Turismo lokaal genieten

De Italiaanse eigenaren hebben maar een ding voor ogen… het u naar de zin te maken. Vaak kunnen de gasten ook profiteren van alles wat een agriturismo te bieden heeft en kun je regelmatig genieten van lokale Toscaanse gerechten die lokaal bereidt worden.

Agri Turismo Toscane op het platteland
Midden tussen de fruitbomen, wijngaarden, tussen de koeien. Pizza’s bakken op de boerderij. Fruit plukken en met je voeten druiven aan stampen.

Agri Turismo Toscane in de bergen
Kronkelend over bergweggetjes naar een Agri Turismo verblijf op een bergje. De heuvels bezaaid met olijfbomen en citrusvruchten.

Agri Turismo Toscane in de natuur
Langs beekjes en in de bossen. Op heuvels vol met bloemen. Pluk je eigen kruiden die je gebruikt om een heerlijk gerecht te maken. Wat is er heerlijker dan zelf geplukte basilicum of orgegano?