[catch-breadcrumb]  
Karakteristiek Sardinie
Je begint de fly drive in het Westen van Sardinië, bij het authentieke stadje Alghero. Je logeert hier op landgoed Villa Barbarina. Geheel vrijblijvend kun je de de stad en omgeving ontdekken. Vlakbij ligt het pittoreske stadje Sassari en de Neptunus-grot bij Capo Caccia. Een andere aanrader is om zuidwaarts te rijden naar het authentieke stadje Bosa.

  • Reisduur: 8 / 15 dagen
  • All-in autohuur
  • Incl. Overnachtingen
  • Ontdek dit sfeervolle eiland
  • Incl. vlucht, hotels & ontbijt

Vervolg fly Drive Sardinië

Na een verblijf in het westen reis je naar het midden van Sardinie en verblijft in Hotel Su Lithu midden in de natuur. Een panoramisch uitzicht van de ongerepte “Barbagia” streek krijg je voorgeschoteld. Genoeg mogelijkheden om het Sardinese platte land te ontdekken. Breng een bezoek aan het Museo della Civilta Contadina e Pastorale in Bitti, waar je kunt zien hoe de boeren en schaapherders vroeger leefden. Reis met je huurauto zuidoostwaarts via de Nuoro naar de bergruggen van Sardinie. Hier vind je schilderachtige  authentieke dorpen Fonni en Oliena. Aan de kust bij Dorgali en Cala Gonone kun je heerlijk zwemmen en luieren aan prachtige baaien en stranden.

Als laatste logeer je in Locanda San Pantaleo, in de bergen bij Porto Cervo, ten noorden van Olbia. Je verblijft in een prachtige omgeving met schitterend uitzicht, op een kilometer van de zee en net buiten de drukte van de populaire badplaatsen. Ontdek hier de grillige rotskusten van Palau en Santa Teresa di Gallura, het eiland Maddalena, en neem een kijkje aan de Costa Smeralda, bij de mondaine havenstadjes Porto Rotondo en Porto Cervo.