Ontdek de prachtige cultuurstad en tevens hoofdstad van Toscane: Florence! Voor vele toeristen is dit een van de mooiste steden ter wereld. Deze Italiaanse topstad is de bakermat van de Renaissance en de geboortestad van vele wereldberoemde kunstenaars zoals Leonardo Da Vinci en Michelangelo. Beleef ‘la dolce vita’ zelf en proef de smaken van Italiaanse espresso en het heerlijke, eerlijke eten. Bekijk de chique mode en geniet van de zon en cultuur, slenterend door de straten van deze waanzinnig mooie stad. Maar ook de prachtige omgeving en natuur ontdek je heel gemakkelijk met de inbegrepen huurauto. Maak gebruik van de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en ga op ontdekkingsreis door deze mooie regio!

Dit comfortabele hotel heeft een strategische ligging als je Florence en omgeving wilt verkennen. Firenze Novoli ligt dichtbij verschillende uitvalswegen en slechts een paar kilometer van het wereldberoemde plein Piazza del Duomo. Vlak bij het hotel stopt stadsbus nummer 22 die je rechtstreeks naar het historische centrum van Florence brengt.

De kamers van het hotel zijn modern ingericht en voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met gratis Sky-kanalen, gratis WiFi en een badkamer met douche en haardroger. Parkeren bij de accommodatie is gratis en er is een winkeltje waar je terecht kunt voor een (gekoelde) versnapering.

5 of 8 dagen verblijf in Hotel Firenze Novoli ***
Retourvlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel Charleroi of Weeze naar Pisa
Verzorging op basis van logies
Huurauto
Gratis reisgids
Gratis parkeren bij de accommodatie

Administratiekosten € 25,- per boeking
Ruimbagage (optioneel bij te boeken)
Toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen)
Afkoop eigen risico (het restitutieplan, ramen, spiegels, wielen, banden, administratie, pechkosten en de eigen risico diefstal