Meren Italie

De Italiaanse eilanden zijn uniek en kun je niet vergelijken met het Italiaanse vaste land. Je kunt ze het beste zien als een apart land wat onderdeel is van Italie. Zeg tegen een inwoner van Sicilie of Sardinie niet dat hij of zij een Italiaan is. Authentieke trots kenmerken de eiland bewoners. Alles over de Italiaanse eilanden kom je te weten bij de Italie Specialist.

Vakantiehuizen Lago D’Orta

vakantiehuizen italie

Campings Lago D’Orta

Campings Italië

Autovakanties Lago D’Orta

autovakantie Italië

Kenmerken Italiaanse Eilanden

Het bekenste Italiaanse eiland is Sicilië. Mede bekend door de vele gemaakte films en door de beroemde vulkaan de Etna die nog regelmatig rokend ten tonele verschijnt. Daarnaast is de natuur van Sicilië ongekend en zijn er vele oude Romeinse en Griekse tempels te vinden. Genoeg te zien. Wist je dat Sicilië ook parelwitte stranden heeft? Je waant je in San Vito Lo Capo bijvoorbeeld in het Caribisch gebied. Sardinië staat bekend als groen eiland met vele mooie baaien en stranden. Ook hier is veel te zien en te beleven. Oude nederzettingen die je nergens in Italië ziet kom je hier tegen. Elba is een wat kleiner eiland en is vooral bekend aan het verblijf wat Napoleon hier heeft gehad. Vele campings en huisjes zijn hier te vinden aan mooie prachtige stranden en in het groene binnenland. Zoals je leest…..volop mogelijkheden om de unieke eilanden van Italië te beleven!

Voordelen Italiaanse eilanden Italie vakanties via de Italie Specialist
✔ Altijd de meest recente aanbiedingen
✔ Alle mooie arrangementen en vakantie opties per Italiaanse eiland
✔ Altijd de scherpste prijs
✔ Besparing van zoektijd
✔ Ook hoogseizoen acties

Ook voor het hoogseizoen plaatsen wij vakanties op de Italiaanse eilanden waarvan wij denken dat deze de juiste prijs kwaliteit verhouding hebben. Dus als je een vakantie zoekt op een van de eilanden van Italie. Bekijk dan de selecties op deze pagina of ga naar het eiland waar je een vakantie wilt beleven. Dan weet je zeker dat je een mooie betrouwbare aanbieding krijgt, geld en tijd bespaart.