Deze fly drive Sicilie aanbieding van De Jong Intra mogen wij jullie niet onthouden. 8 dagen lang reis je over dit prachtige Italiaanse eiland. En dat al voor maar €280! Werkelijk een buitenkansje. Bekijk snel de fly drive Sicilie aanbieding en bespaar honderden euro’s.

fly drive sicilie aanbieding

Fly drive Sicilie aanbieding

Een fly drive Sicilië is de ideale manier om optimaal van Sicilie te genieten. Met je eigen huurauto ga je op zoek naar de meest authentieke dorpjes en ontdek je het prachtige landschap. Uiteraard heerst op Sicilië ook een heerlijk klimaat, met warme zomers en een aangenaam voor- en naseizoen van gemiddeld 25 graden. Ideaal dus om naast de zomer ook in het voor-of najaar Sicilie te ontdekken. Daar komt nog bij dat Sicilië beschikt over prachtige stranden en een gevarieerd landschap met maar liefst 76 natuurreservaten. Wij hebben een aanbieding gevonden waarbij je betaalbaar optimaal kunt genieten van Sicilie. Boek snel deze voordelige Fly & Drive Sicilië en ontdek dit prachtige eiland. Het Italiaanse eiland Sicilië is het grootste in de Middellandse Zee. Het eiland beschikt over een rijke cultuur en een zeer lange historie. Een bezoek aan de vulkaan de Etna mag ook zeker niet ontbreken gedurende je vakantie. Ontdek de prachtige omgeving en Siciliaanse cultuur tijdens een mooie 8-daagse fly drive Sicilië!

fly drive sicilie aanbieding

Vanaf de luchthaven van Catania rijd je in zo’n 1 uur en 10 minuten naar de eerste accommodatie Hotel Kallikoros in Val di Noto. In dit hotel verblijf je 2 nachten. Daarna rijd je verder in de richting van Agrigento. Na ongeveer 3 uur arriveer je bij de Hotel Dei Pini, waar je ook twee nachten verblijft. Op dag 5 vervolg je je reis in de richting van Palermo, waar je na iets meer dan 2 uur rijden arriveert bij Hotel Bel 3 waar je de komende 3 nachten zult verblijven. Op dag 8 rijd je door naar de laatste accommodatie La Terra Dei Sogni nabij Taormina, waar je na ongeveer 3 uur aankomt. Hier verblijf je de laatste twee nachten van je vakantie, waarna je je huurauto weer inlevert op de luchthaven van Catania en naar huis vliegt.