Montecatini Terme is een alleraardigst stadje in de Toscaanse gemeente Valdinievole. Deze plaats is interessant vanwege drie elementen. Je vind hier de belangrijkste kuuroorden van Toscane. Historische plaatsen zoals Florence en Lucca liggen op korte afstand.  De bergachtige omgeving is prachtig. Voor iedereen die wilt ontspannen, genieten van het pure Toscaanse leven en cultuur binnen handbereik wilt hebben. Zit in of vlakbij Montecatini Terme meer dan goed.

 

montecatini-terme

Ben je toe aan een portie ontspanning. Wil je genieten van het Toscaanse leven? Kuuroord stadje Montecatini Terme is dan echt iets voor jou om te verblijven of te bezoeken! Hier geniet je niet alleen van een dag ontspannen in de thermen, maar kun je ook uitstapjes maken in de mooie omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het hoger gelegen pittoreske dorpje Montecatini Alto of bezoek de thermale grot Grotto Giusti. Of een van de badhuizen in Montecatini zelf. Vanuit Montecatini en omgeving kun je snel Pisa, Lucca, Florence en de badplaatsen Viareggio en Livorno bezoeken. Geniet van de lokale gerechten, proef de heerlijkste wijnen uit de regio en ontspan tijdens een bezoek aan een thermaal bad of aan de grot.

Omgeving Montecatini Terme
Naast de thermale baden en de rustieke dorpjes in de omgeving is er nog veel meer te doen en te zien in de regio Valdinievole waar Montecatini Terme in gelegen is. Rijd langs de glooiende heuvels vol met olijfbomen en wijngaarden en bezoek een boerderij waar je kunt genieten van de lokale producten. Ga lekker wandelen of fietsen in de bergen en laat je verrassen door de mooie natuur die je voorgeschoteld wordt. Ook zit je zo in het heerlijke stadje Lucca dat op 25 minuten rijden afstand ligt.

Agri Turismo Montecatini Terme
Rond deze plaats liggen een aantal prachtige agri turismo’s verscholen in het heuvelachtige landschap. Prachtige boerderijen ongetoverd tot heerlijke verblijven waar je kunt relaxen en waar je met lokale gerechten verwend wordt door de eigenaar. Een van die turismos is Tananei. Een prachtige agri turismo omringd door olijf en fruitbomen, een heerlijke tuin en lieve eigenaars die enorm behulpzaam zijn. Wil je meer weten over deze agri turismo dicht bij Montecatini Terme? Ga dan naar Agri Turismo Tananei.

Vakantiehuizen Montecatini Terme
Wil je liever net iets buiten Montecatini Terme zitten vanwege de natuur, rust of traditioneel Toscane beleven? Kijk dan hier voor Agri Turismo’ s in de omgeving. Wil je een vakantiehuisje in de omgeving. Ga dan naar vakantiehuizen in de regio.

Huurauto Toscane
Geniet van de vrijheid van je eigen huurauto. Als je met het vliegtuig bent aangekomen in Pisa of Florence kun je op de luchthaven een auto oppikken. Kies via onze zoekmodule het juiste formaat auto, vergelijk prijzen en zorg dat het ophaalmoment mooi aansluit op je vlucht.
Ga naar: Autohuur Toscane